Brow by Mii

Onthul je ware schoonheid met wenkbrauwen perfect op maat … Van een natuurlijk aangezet wenkbrauwboogje tot de perfect afgelijnde variant, je wenkbrauwen bepalen je expressie & het frame van je gezicht. Het brow by mii gamma bestaat uit een professional & een retail gamma. Er wordt gebruik gemaakt van een gepersonaliseerde aanpak & diverse technieken om tot de ‘perfecte’ WENKBRAUW te komen, aangepast aan het gelaat van de klant. Naargelang de haargroei, heeft men om de 4 tot 6 weken een nieuwe ‘brow by mii modellering/styling’ nodig.

WAT IS SUIKERONTHARING?

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke produkten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure welness.

Een suikerbehandeling doet echter meer dan ontharen alleen: ze zorgt ook voor een natuurlijke peeling van de huid. Daarenboven maakt suiker de huid zacht, waardoor er geen beschadigingen of allergische reacties optreden. Bijgevolg is deze methode geschikt voor alle huid-en haartypen.

Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei. De haren komen elke keer dunner terug. Na slechts enkele behandelingen is er een duidelijk verschil merkbaar met harsen.

Spraytanning is een natuurlijk, verzorgend en veilig alternatief voor een onberispelijke, zonovergoten en adembenemende teint. De resultaten zijn verbluffend. Een behandeling duurt gemiddeld zo’n 15 minuten en het resultaat stemt overeen met gemiddeld 6 tot 8 zonnebanksessies.
wat is het...
Spraytanning of zelfbruiners zijn meestal op basis van kunstmatige suikers(DHA) die reageren met de aminozuren van de huid in de bovenste huidlaag. Deze oppervlakkige verkleuring (dode huidcellen) blijft net zolang je huid en bovenste huidcellen van de huid afslijten. Door middel van een scrub of exfoliant kan je dit proces uiteraard beïnvloeden.
voor wie....
Spraytanning is geschikt voor iedere man of vrouw die op een verantwoorde manier een mooie bruine huid wil. De tanningsvloeistoffen zijn tegenwoordig geschikt voor alle (gezonde) huidcondities. Door de verschillende gradaties in DHA kunnen we van een heel erg licht huidje tot een reeds gekleurde huid het gewenste resultaat geven, of je nu voor subtiel gaat of een donkere kleur… jij bepaalt het zelf!
is mijn huid nu beschermd tegen de zon....?
Helaas…, spraytanning is zoals hierboven besproken enkel en alleen een oppervlakkige verkleuring van de huidcellen. Dit wil zeggen dat je ondanks je kleurtje nog steeds je huid moet beschermen indien je gaat zonnebaden. Spraytanning is puur estetisch…
heb ik kans op vlekken of word ik straks oranje...?

Spraytanning is de laatste jaren enorm geëvolueerd, waardoor elke spraybeurt nagenoeg zorgeloos verloopt.

Iedere huid reageert natuurlijk anders. We houden zoveel mogelijk rekening met je eigen “ondertoon”. Mits het volgen van enkele richtijnen bekom je een perfect egale huid…

hoe lang blijf ik mijn kleurtje behouden...?

Dit hangt eigenlijk volledig van je eigen huid af. (dus hoe sneller je huidcellen loslaten, des te sneller je mooie kleurtje verdwijnt).
De meeste mensen genieten een 5 tot 7 dagen van hun kleurtje, sommigen tot 10 dagen. Dit is echter iets wat je zelf moet onderhouden.

Tip: Hydrateer je huid voldoende, zit niet iedere dag een uur in bad en gebruik gradual tanners om het effect te verlengen.

Make-up Artist

Gezichtsverzorgingen met OOLABOO

Oolaboo is een Nederlands merk en staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten (cosmeceuticals) zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties.
Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals :
parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen en sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen.
Een behandeling van Oolaboo gebeurt volgens de Chinese filosofie, onze huid is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen.

Ook zin om een work shop make-up te volgen ? ???? met vriendinnen , collega’s , met iemand bijzonder of alleen.. Contacteer me vrijblijvend om de mogelijkheden te bekijken..
Gelish

Super Foodies

In de laboratoria van oolaboo zijn ze er in geslaagd de bijzondere werkzame stoffen van super foods te verwerken in onze verzorgende haar- en huidproducten. Al onze Super Foodies verzorgingsproducten bestaan uit een enorme hoeveelheid natuurlijke voedingsstoffen voor huid, haar en innerlijke gezondheid. Aan de basis van elk product ligt Matcha: de oudste en meest zeldzame theesoort van Japan. Deze nieuwe collectie dankt haar naam aan haar oorsprong en heet Super Foodies.

IBX
Wat is IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct.

De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.
Wat heeft de klant aan IBX?

IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden.

Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.

Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.